Global Header_Brand_page

Audi

Az Audi német presztízsmárka, ami a belterek csúcskategóriás minőségéről és az osztályelső technológiájáról híres. Ennek köszönhető, hogy a BMW és a Mercedes-Benz mellett az Audi is a nagy német márkák közé emelkedett. Autóikkal megalapozták hírnevüket a rally versenyek történetében a legendás quattro-hajtás bevezetésével, amely tovább inspirálta a jelenlegi közúti autóik, például az A4 Quattro kialakítását.

Az Audi márka stabilan a sofőrök egyik kedvenc választása, függetlenül attól, hogy magántulajdonú járműről vagy céges autóról van szó. Ha kompakt ferdehátúra van szüksége, akkor az A1-es vagy az A3-as megfelelhet az igényeinek. Amennyiben kissé tágasabb térre van szüksége, akkor a Q2-es vagy a Q3-as jó választás lehet. Még nagyobb modellre lenne igény? Akkor a Q5-ös, a Q7-es vagy a Q8-as megfelelő lehet az Ön számára.

Minden járműhöz karbantartást biztosítunk, amely tartalmazza az összes rutinszerű feladatot, a gumiabroncsok kezelését, és a javítások intézését is. Arval autólízing konstrukcióban az Audi előnye, hogy a magyar piacon bármelyik modellhez hozzáférünk, ezért biztosan megtaláljuk az igényeknek megfelelő járművet.

1…
Olvasson tovább