Global Header_Brand_page

Ford

Az első T-modell 1908-as megjelenése óta a Ford márka töretlenül sikeres és napjainkban is gazdag újító elképzelésekben. A gyártó által kínált sokféle modellre leginkább a minőségi kivitelezés jellemző.

Járművezetőként az autó napi használata során megbízhatóságra, biztonságra és jó teljesítményre van szükség. Az Arval Ford modellekhez kialakított operatív lízing megoldása lehetőséget biztosít arra, hogy a legjobb körülmények között fejleszthesse a vállalkozását. Ügyfeleink elégedettsége a mi küldetésünk; legyen szó bérleti ajánlatokról vagy akár a járművezetők számára nyújtott alapvető szolgáltatásokról.

Az összes Ford modell közül választhatja ki azt, amelyik leginkább megfelel az igényeinek: Kuga, Edge és Ranger, SUV és pickup modellek, Fiesta ferdehátú, Focus és Mondeo szedánok valamint kombik. Amennyiben furgonra van szüksége, keresse a Ford Transit-ot.

Minden járműhöz karbantartást biztosítunk, amely tartalmazza az összes rutinszerű feladatot, a gumiabroncsok kezelését, és a javítások intézését is. Arval autólízing konstrukcióban a Ford előnye, hogy a magyar piacon bármelyik modellhez hozzáférünk, ezért biztosan megtaláljuk az igényeknek megfelelő járművet.

1…
Olvasson tovább