Honda

Miként sok egyéb területen, a hibridek fejlesztésében is élen jár a Honda. A Honda 1999-ben első autógyártóként kínált hibrid személyautót Európában, s modelljeink azóta is roppant népszerűek – milliószámra kelnek el szerte a világon. A folyamatos újítás eredményeként ultramodern műszaki megoldások jellemzik járműveinket. Erről árulkodik az e:HEV néven bemutatott, teljes értékű hibrid hajtáslánc is. Előnyei egyszerűen megfogalmazhatóak: közvetlen, kifinomult és valódi élethelyzetekben is roppant takarékos, illetve környezetbarát. A Hondánál mindig az eredeti megoldások jelentik a siker kulcsát. Az egyedi, pozitív gondolkodásmód tett minket a hibrid technika úttörőivé, és ez a szellemiség ösztökélt bennünket arra, hogy ismét előre lépjünk, és a még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, illetve károsanyag-kibocsátás érdekében teljes modellválasztékunkat elektrifikáljuk.

Civic: C-szegmensű ferdehátú, melyet letisztult, sportos megjelenés, nagy használati érték és magával ragadó menetdinamika jellemez.

HR-V: a B-SUV kategóriába tartozó modell kimagasló helykínálatával, valamint átlagon felüli kényelmével és használati értékével nyűgözi le utasait, továbbá merész, kupészerű karosszériája, fejlett műszaki alapja és átfogó menetbiztonsági csomagja ugyancsak fokozza vonzerejét.

ZR-V: A HR-V és a CR-V között elhelyezkedő C-SUV modell olyan fiatal, tudatos vásárlóknak készül, akik stílusos, erős, szórakoztató, életvitelükbe tökéletesen illeszkedő autót keresnek. Letisztult, egyedi karosszériája a Honda teljes értékű hibrid hajtásláncát takarja, melynek műszaki megoldásai megegyeznek a sokszoros díjnyertes, vadonatúj Civicével.

CR-V: a C-SUV méretosztályába sorolható CR-V e:HEV teljes értékű és e:PHEV plug-in hibrid változatban is elérhető. A kifinomult működésű menetbiztonsági és vezetést segítő eszközök, valamint a kimagasló színvonalú, kellemes, lágy érintésű utastéri anyagok nagyban hozzájárulnak a messze átlagon felüli minőségérzethez.

A Honda e:HEV teljes értékű hibridek öntöltő járművek, így nagy hatótávolságra képeseket, és nem kell őket bedugni a konnektorba, sem töltés miatt megállni velük. A Honda e:PHEV plug-in hibridekben pedig nagy méretű akkumulátor található, amelyeknek köszönhetően a hosszú utakat is teljesen elektromos hajtással, rendkívül alacsony CO2 -kibocsátással tehet meg.

1…
Olvasson tovább