Tesla

Azzal a céllal, hogy mindig a maximális elégedettséget érjük el ügyfeleink számára, az Arval-nál határozott elkötelezettséget kívánunk vállalni a fenntartható mobilitás mellett, és ennek érdekében a Tesla márka 100%-ban elektromos járművek lízingjét kínáljuk.

Az Arval ezeket a modelleket operatív lízing konstrukció keretén belül bocsátja ügyfelei rendelkezésére, ezáltal számos gazdasági, adózási és járműfenntartási előnnyel.

 

A teljesen elektromos hajtású járművek esetében a Tesla Model 3 szedán (akár 600 km hatótávval) és a SUV-os jellegeket képviselő Model Y a vállalati flották meghatározó szereplői, melyek a Tesla előremutató szemléletét ötvözik a versenyképes árstratégiával és középkategóriát tekintve számos csúcstechnológiát alkalmazó felszereltséggel.

Ami a magasabb kategóriát illeti a Tesla klasszikus típusa, a Model S, egy nagyméretű, elegáns, dinamikus és mindenekelőtt erőteljes autó, melynek Plaid változata a nagyteljesítményű belsőégésű motorral hajtott hiperautók menetdinamikájával rendelkezik.

Amennyiben magasminőségű elektromos SUV-ra vágyik, akkor kiváló megoldása Tesla Model X, amely egy összkerékhajtású jármű, több mint 500 kilométeres hatótávolsággal. Úgy tervezték, hogy maximalizálja az utasok kényelmét, és akár hét felnőttnek is helyet adjon.

Az Arval lízingszolgáltatásai bármilyen járművet elérhetővé tesznek az Ön számára, így ha nem találja a kínálatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megszerezzük Önnek.

1…
Olvasson tovább