Arval Beyond - Communication Corporate Arval

Arval Beyond

Elektromos autózás 14 Dec 2021

Arval Beyond - stratégiai terv 2020-2025

2020-ban, új stratégiai tervének elindításakor az Arval azt a célt tűzte ki maga elé, hogy 2025 végéig 500 000 elektromos (hibrid és elektromos) járművet ad bérbe.

Az egészségügyi válsággal, a mobilitás és a klímatudatosság megjelenésével a magánszemélyek és a vállalatok is egyre inkább meggyőződnek az energetikai átállás kezdeményezésének fontosságáról.

ab

Az Arval mindig is elkötelezett szereplőként pozicionálta magát ebben az átalakulásban egy ambiciózus CSR-stratégia elfogadásával. A vállalat olyan eszközöket, termékeket és szolgáltatásokat biztosít ügyfeleinek, amelyek segítik mobilitásukat, és támogatják őket az energiaváltás során.

Hogy ezt a törekvést még tovább vigye, az Arval most felírta célkitűzését, 2025-ig 500 000-ről 700 000 elektromos járműre, ami a teljes lízingelt flottája* egyharmadát jelenti minden földrajzi területen.

„A következő néhány év kihívása továbbra is az elektromos járművek infrastruktúrájának és töltőhálózatának fejlesztése, az ilyen típusú járművek kínálatának bővítése, és természetesen elérhetőségük. Meggyőződésünk azonban, hogy a mentalitásváltás – ami kulcsfontosságú az elektromos járművek elterjedésében – megtörtént, és eltökélt szándékunk, hogy az elektromos mobilitás szószólójaként játsszunk szerepet” – jelentette ki Alain van Groenendael, az Arval elnök-vezérigazgatója.

* Az Arval entitások flottája (személygépkocsik és haszongépjárművek) 2025 végén

Olvasson tovább Részletek elrejtése