mg2

Az Arval flottakezelő MG modellekkel színesíti magyarországi kínálatát

Operatív lízing 24 Jan 2023

Az, hogy a világ egyik legnagyobb flottakezelőjének magyarországi leányvállalata már az MG piaci bevezetését követően bizalmat szavazott az ikonikus brit autómárkának nem véletlen, ugyanis a két cég nemzetközi szintű kapcsolata korábbra nyúlik vissza. Az MG 2019 végén kezdte meg az európai kontinensen történő értékesítést és Európa nyugati részén a legdinamikusabban fejlődő autómárkává vált. Három évvel az európai visszatérés után már több mint 686 MG márkakereskedés és márkaszerviz működik a kontinens 26 országában. Az európai eladások 2021-ben megháromszorozódtak, 2022-ben pedig az előző évi adatok - az eddig publikált számok alapján -megduplázódni látszanak (2021. október végéig 43 404, ebben az évben október végéig 84.675 db MG-t adtak el Európában). Sikere annak köszönhető, hogy az MG az ár, felszereltség és technológia tekintetében okos és észszerű választást jelent a családok és a vállalkozások számára is, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a biztonság és a minőség terén, amit a fejlett technológiák alkalmazása és a 7 év vagy 150 000 km futásteljesítményig terjedő gyári garancia szavatol. Ezek az előnyök a flottakezelő vállalatok számára is értéket jelentenek.

A BNP Paribas bankcsoport tulajdonában álló Arval flottakezelő vállalat a világ 30 országában 1,5 millió autót üzemeltet, melyek közt a nyugat-európai országokban számos MG is megtalálható.

MG/Arval

„Az Arval Németországban szerződött flottakezelési partnere az MG-nek, ezért nagy figyelemmel követtük az MG márka magyarországi megjelenését. Az elmúlt 2 év nagyszerű külföldi tapasztalataira alapozva, itthon elsőként döntöttünk úgy, hogy az MG márkának a hazai portfóliónkban is meg kell jelennie. Figyelembe véve az MG modellpalettáját, felszereltségét, gyártási minőségét és szállítási készségét Magyarországon elsőként 10 autó megrendelése mellett döntöttünk, melyeket a mai napon volt szerencsénk átvenni.”nyilatkozta Gwénael Cevaer, az Arval Magyarország ügyvezetője.

Az első megrendelésben helyett kapott 5 db MG ZS modell, köztük annak automata váltós kivitele, illetve 5 db MG EHS modell plug-in-hybrid hajtással. Az MG ZS kategóriájában kimagasló helykínálattal rendelkezik és gazdag szériafelszereltségével a céges felhasználók igényeit is kielégíti. Az MG EHS PHEV hajtáslánccal ötvözi a cégvezetők által elvárt kényelmi és fejlett vezetéstámogató rendszert a plug-in-hybrid rendszer alacsony fogyasztásával és károsanyag-kibocsátásával (49 gr CO2/km). Az MG EHS PHEV fejlett hajtáslánca igény esetén képes 52 kilométert tisztán elektromos üzemmódban is megtenni.

Elismerés a márka számára, hogy a nagy flottakezelők már a hazai bevezetéssel egyidőben bővítik a portfólióikat a modelljeinkkel. Az Arval és az MG magyarországi partnerségét megalapozták a nyugat-európai együttműködésből fakadó pozitív terméktapasztalatok, mint a minőség, a kiváló ár-érték arány és az átlagosnál hosszabb garanciaidő. A legnépszerűbb hazai szegmensekbe – vagyis a B-SUV és C-SUV szegmensbe – tartozó MG modellek kategóriájukban kimagasló felszereltségi szintjeikkel és helykínálatukkal, valamint kiváló minőségű anyaghasználatukkal praktikus, gazdaságos és kényelmes autózást biztosítanak a flottaügyfelek számára is. Bízunk benne, hogy a 2023-ban tisztán elektromos hajtáslánccal szerelt modellekkel bővülő termékportfóliónk még inkább vonzóvá teszi a márkát a flottakezelő vállalatok számára – mondta Markó Zoltán, az MG Motor Hungary márkaigazgatója.

 

Forrás: MG Motor Hungary

Olvasson tovább Részletek elrejtése