Arval Blog

Például 06/2020
Például 06/2020
szerda, június 3, 2020

Múlt héten azt jártuk körbe, hogy a járványhelyzet miatt megváltozó közlekedési szokásokban nagyobb szerep jut majd az autóknak. A történetnek ugyanakkor rendkívüli gazdasági hatásai is vannak, amit szintén érdemes áttekinteni. Különös ellentmondás alakult ki: sokaknak lehet szüksége több vagy új járműre, de krízisek idején mégis a költségek csökkentésére kell törekedniük. Hogyan oldható fel ez az ellentét?

csütörtök, május 28, 2020

Az élet szép lassan visszatér a normálisnak tűnő kerékvágásba, de az elmúlt hónapok nem maradnak következmények nélkül. Nemcsak az változott meg, hogyan dolgozunk vagy tanulunk, hanem az is, ahogy közlekedünk.

kedd, május 19, 2020

Hosszú hetekig a világ nagyrésze azt igyekezett megoldani, hogy otthon maradjon. Az Arval és partnerei eközben – részben szintén home office-ban –  azért dolgoztak, hogy akiknek mindenképp közlekedniük kell, azok a lehető legnagyobb biztonságban utazhassanak. Blogunk második részében kollégáink mesélek arról, hogy partnereink, ügyfeleink hogyan élték meg a közös munkát az elmúlt hetekben.

hétfő, május 11, 2020

Miközben a világ nagyrésze azt igyekezett megoldani, hogy otthon maradjon, az Arval és partnerei azért dolgoztak, hogy akiknek mindenképp közlekedniük kell, a lehető legnagyobb biztonságban őrizhessék meg mobilitásukat. Kollégáinkat kérdeztük arról, hogy mi változott a járvány alatt, és partnereink, ügyfeleink hogyan élték meg a közös munkát az elmúlt hetekben.

Arval
hétfő, március 16, 2020

Az Arvalnál ügyfélközpontú piaci szereplőként folyamatosan dolgozunk azon, hogy a jelenlegi, koronavírussal kapcsolatos helyzetben is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, miközben a cég igazi értékét jelentő dolgozóink egészségére is fokozottan ügyelünk.