Arval Blog

Például 10/2020
Például 10/2020
hétfő, augusztus 31, 2020

2020-ban gyökeresen megváltoztak a közlekedési igények, az új trendek pedig begyűrűztek a vállalati mobilitásba is. Ehhez hasonló, gyorsan változó időszakokban nagyon fontos a biztos alapokra és konkrét információkra épített döntéshozatal. Ebben nyújt segítséget az Arval digitális megoldásait tömörítő MyArval platform, ami flotta managerek és járművezetők számára is elérhető, akár mobilon is.

csütörtök, július 16, 2020

Érdemes idén a nyaralás tervezésekor autóban gondolkodni, hiszen a légi és vonatos közlekedés továbbra is csak szigorú biztonsági előírások betartásával használható. Ráadásul jelenleg még maszkban utazva is jóval nagyobb kockázattal jár tömegközlekedni, mint autónkat használni. Mutatjuk miért.

csütörtök, június 18, 2020

Évek óta nő az elektromos autók népszerűsége. Ennek számtalan oka van: állami támogatás, ingyen parkolás, egyszerűbb mechanika (azaz kevesebb szervizelés), jobb vezetési élmény, a hatótáv folyamatos növekedése, valamint a töltési infrastruktúra fejlesztése. Most sokan attól tartanak, hogy a válság véget vet ennek az autóipari innovációnak, pedig valószínűbb, hogy éppen gyorsítani fogja az elektromos mobilitásra történő átállást.

szerda, június 3, 2020

Múlt héten azt jártuk körbe, hogy a járványhelyzet miatt megváltozó közlekedési szokásokban nagyobb szerep jut majd az autóknak. A történetnek ugyanakkor rendkívüli gazdasági hatásai is vannak, amit szintén érdemes áttekinteni. Különös ellentmondás alakult ki: sokaknak lehet szüksége több vagy új járműre, de krízisek idején mégis a költségek csökkentésére kell törekedniük. Hogyan oldható fel ez az ellentét?

csütörtök, május 28, 2020

Az élet szép lassan visszatér a normálisnak tűnő kerékvágásba, de az elmúlt hónapok nem maradnak következmények nélkül. Nemcsak az változott meg, hogyan dolgozunk vagy tanulunk, hanem az is, ahogy közlekedünk.

kedd, május 19, 2020

Hosszú hetekig a világ nagyrésze azt igyekezett megoldani, hogy otthon maradjon. Az Arval és partnerei eközben – részben szintén home office-ban –  azért dolgoztak, hogy akiknek mindenképp közlekedniük kell, azok a lehető legnagyobb biztonságban utazhassanak. Blogunk második részében kollégáink mesélek arról, hogy partnereink, ügyfeleink hogyan élték meg a közös munkát az elmúlt hetekben.

hétfő, május 11, 2020

Miközben a világ nagyrésze azt igyekezett megoldani, hogy otthon maradjon, az Arval és partnerei azért dolgoztak, hogy akiknek mindenképp közlekedniük kell, a lehető legnagyobb biztonságban őrizhessék meg mobilitásukat. Kollégáinkat kérdeztük arról, hogy mi változott a járvány alatt, és partnereink, ügyfeleink hogyan élték meg a közös munkát az elmúlt hetekben.

Arval
hétfő, március 16, 2020

Az Arvalnál ügyfélközpontú piaci szereplőként folyamatosan dolgozunk azon, hogy a jelenlegi, koronavírussal kapcsolatos helyzetben is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, miközben a cég igazi értékét jelentő dolgozóink egészségére is fokozottan ügyelünk.