Sajtóközlemények

hétfő, december 16, 2019

Ezeket ne hagyd ki semmiképp, ha az ünnepek alatt is vezetsz

Sokan a téli gumival le is tudják az évszakváltást és nem számolnak a korai sötétedéssel, a csúszós utakkal, a hirtelen, akár néhány óra alatt radikálisan megváltozó időjárással, vagy az ünnepekkor az utakon tolongó stresszes bevásárlókkal. Az Arval Magyarország szakértői éppen ezért hangsúlyozzák: a téli autóvezetés nagyobb éberséget, türelmet kíván.

csütörtök, december 5, 2019

SZLOGENT VÁLTOTT AZ ARVAL CÉGCSOPORT

A vállalat mottójának megváltoztatása egy átfogó vállalati stratégia része, amit a cégcsoport a jövő év elején mutat majd be. Az új márkaidentitás elemeit az Arval munkatársai egy márkanagyköveti program keretében ismerhetik meg, illetve sajátíthatják el azok használatát.

hétfő, október 28, 2019

2019-ben már egyértelműen a digitalizáció hajtotta a flottapiacot

Óriási lendületet vett 2019-ben az adatalapú operáció az Arval tapasztalatai szerint. A hazai gépjármű tartós bérleti és járműpark kezelési piac meghatározó szakértője ráadásul azt prognosztizálja, hogy a legújabb okosmegoldások térnyerésével a trend a következő években egyre intenzívebb lesz.

kedd, augusztus 6, 2019

Nyáron jelentősen megugrik a balesetek száma

Csökkenő koncentrációs képesség, ingerültség, rossz látási viszonyok – tévhit, hogy ezek a tünetek csak az őszi-téli autózás velejárói. A frontok, a hőség és a vakító napfény ugyanis legalább olyan erőteljesen befolyásolják az autóvezetői magatartást, mint az esős vagy havas idő.

péntek, július 26, 2019

A dízelek szerepe a jövő vállalati járműflottáiban

Nagyfokú átrendeződés jellemezte a dízelautók piacát az elmúlt években Európa-szerte. Korábban úgy tűnt, a gázolaj alapú meghajtás jó eséllyel uralkodóvá válhat az európai piacon, a jelenleg hanyatló eladási tendencia azonban jól jelzi, hogy az autóipar is egyre kiszámíthatatlanabbá válik. De milyen változások vezettek ide, és van-e helye a dízeleknek a jövő flottáiban?

szerda, április 10, 2019

Regionális központtal erősít az Arval Magyarország

A dinamikus ügyfélszám növekedés miatt, valamint a kiváló hatékonyság és a növekedési célok elérése érdekében az Arval Magyarország a háttértámogatást nyújtó egységeinek egy részét a vállalat pozsonyi regionális központjába helyezi át. A szolgáltatások harmonizálásának célja az ügyfelek és szállítók még magasabb szintű kiszolgálása.