ARVAL KÖZÉPTÁVÚ BÉRLET

Gyorsan átvehető bérautó, előre nem látható távra?

Az Arval középtávú járműbérleti szolgáltatása a rövidtávú- és hosszútávú bérletek előnyös tulajdonságait rugalmasan egyesíti, 1 és 24 hónap közötti időtartamra. A konstrukció előnye, hogy a rövidtávú megoldásokhoz hasonlóan gyorsan igénybe vehető, ráadásul minden olyan szolgáltatást tartalmaz, ami rendszerint csak hosszú távon elérhető.

Az Arval középtávú járműbérleti szerződések akár menet közben is módosíthatók, valamint az autók visszaadása is ugyanolyan gyors, mint az átvétel. A középtávú járműbérletben jól felszerelt, új vagy újszerű autókat kínálunk több kategóriában, ügyfeleink pedig a kategória kiválasztása után akár 48 órán belül átvehetnek egy járművet.

 

 

Kategóriák minden igényre

C5 kategória
Kompakt járművek, a mindennapi igényekhez, Ford Focus méretkategóriában.
F6 kategória
Nagyméretű autók akár reprezentációs célú megjelenésekhez is, Opel Insignia méretkategóriában.
EV kategória
Prémium kategóriás környezetkímélő elektromos autók, BMW i3 méretben.

*Az ajánlat nem teljes körű, további részletekért keresse kollégáinkat az info@arval.hu e-mail címen.

Mik az előnyök ügyfeleink számára?

A középtávú bérlet az üzleti mobilitás "best of" válogatása, hiszen különböző termékek legjobb elemei kerülnek egy új, rugalmas csomagba, melyek együtt csak ebben a formában érhetők el.  

Rugalmas időtartam és futásteljesítmény

A rövidtávú megoldások általában csak napokra, legfeljebb 1-2 hétre ideálisak, a következő alternatívát jelentő hosszú távú konstrukciók viszont rendszerint csak 2 éves időtartam fölött elérhetők. A két csomag közötti hatalmas űrt tölti ki a középtávú bérlet, ami 1-24 hónap között bármilyen időtartamra igénybe vehető. Az ideális futamidő mellett a futásteljesítmény is megválasztható, így a végeredmény egy személyre szabott konstrukció lesz, az ügyfél igényeinek megfelelően. 

Gyors átvétel és leadás

A váratlan, előre nem látható kihívásokra gyakran nehéz felkészülni, ezért ilyen helyzetekben különösen fontos, hogy gyors megoldást kínáljunk. Az Arval középtávú bérleti szolgáltatás ezt az igényt szem előtt tartva született, ezért kifejezetten rövid és egyszerű folyamatokból épül fel. Célunk, hogy minél hamarabb megoldjuk ügyfeleink mobilitási igényeit, ezért a középtávú bérleti flottából akár 48 órán belül át tudjuk adni a járműveket. Amennyiben az igény megszűnik, akkor pedig a visszaadás is ugyanolyan gyors és egyszerű, mint az átvétel volt. 

Teljeskörű szolgáltatás

Az Arvalnál minden bérleti konstrukció egyben operatív lízing megoldás is, annak minden előnyével. Függetlenül attól, hogy a bérlet egyetlen hónapra vagy akár 2 évre szól, nálunk a szolgáltatás része a finanszírozás, biztosítás, karbantartás és javítás, gumicsere szolgáltatás, segélyszolgálat, csereautó és igény serint üzemanyagkártya.  Ügyfeleinknek nincs más dolg,a mint használni a járműveket, minden mást pedig kezel az Arval.

Átlátható szerződéskötési folyamat

Más csomagokkal ellentétben a középtávú bérlet esetében legtöbbször nem kell heteket várni a szerződések és adatigénylések valamint hitelminősítések átfutására, hiszen a dokumentáció rövid, tömör és jól átlátható módon ad keretet a szolgáltatásnak. Elég néhány egyszerű lépést követni, és az igényelt járműveket akár 48 órán belül átvehetük a sofőrök. Ugyanilyen egyszerű folyamatok állnak rendelkezésre akkor is, ha a kondíciókat menet közben módosítani kell. 

Fiatal, jól felszerelt autók

A középtávú bérleti megoldásokat egy kifejezetten erre a célra fenntartott, több, mint 100 egységből álló flotta segítségével szolgálja ki az Arval. Az autók kategóriába sorolva érhetők el, a kompakt mérettől egészen a kishaszonjárművekig, a modellek pedig jól felszerelt, az üzleti használat követelményeinek teljes mértékben megfelelő kivitelek. A járművek átvételét kényelmesen, akár saját telephelyére kiszállítva bonyolítjuk.

Krizsma Robin

Telefon
By Phone: 
robin.krizsma@arval.hu