Termékeink

TÖBBFÉLE KONSTRUKCIÓ, AZONOS MINŐSÉG

Akár középtávon szeretné cége bérelni az autókat, akár hosszútávra, az Arval megoldásai rugalmasságot és megbízhatóságot nyújtanak, és segítenek a költségeit ellenőrzése alatt tartani.

A hosszú távú bérleti megoldások mellett, amelyek szervezete mobilitása és stratégiai céljai elérésére szempontjából különösen kedvezőek, az Arval középtávú, valamint szerződött partnereink részére akár rövidtávú bérlési megoldásokat is kínál.

 


 

HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLÉS

A hosszú távú bérlés lehetővé teszi az Ön számára, hogy vadonatúj autókat és teherjárműveket lízingeljen anélkül, hogy tőkét kelljen lekötnie azok megvásárlásához.

Az Arval hosszú távú bérleti szerződései általában két évnél hosszabb időtartamra szólnak, ahol a költségek a hosszú időtartam ellenére is végig jól tervezhető, fix kiadást jelentenek. Ügyfeleink új autókat használhatnak előzetes költségek nélkül, hiszen járműmodellek széles választékát ajánljuk, versenyképes áraink pedig jelentős vásárlói erőnknek köszönhetőek. Ugyanakkor a flottával kapcsolatos kockázatokat kiszervezzük ügyfeleinktől, s saját szakértelmünk segítségével kezeljük őket. Szolgáltatásunk keretén belül a finanszírozás mellett minden flottával kapcsolatos teendőről is gondoskodunk, a karbantartás és a gumiabroncs-csere minden aspektusától kezdve, az adminisztratív feladatokon keresztül, sőt nyújtunk Assistance-szolgáltatást, csereautót, üzemanyag kártyát és biztosítást is. Ezen kívül My Arval digitális flottakezelői és járművezetői applikációnk segítségével és a legkülönbözőbb riportokat biztosító My Fleet Status felületünnkel minden részletbe betekintést engedünk, így az irányítás ügyfeleinknél marad. Végül igény szerint a mikro- és makroszintű flotta stratégiák kidolgozásához is segítséget nyújtunk Arval Active Link telematikai rendszerünk segítségével, ami a flotta használatában észlelhető minták követésére is hasznos.

 


 

KÖZÉPTÁVÚ BÉRLÉS

Szüksége lenne a tartós bérlet nyújtotta biztonságra, hosszú távú elköteleződés nélkül? Az Arval középtávú bérleti megoldása egyszerű, rugalmas és teljes körű szolgáltatást nyújt.

A középtávú bérlés lehetővé teszi, hogy 1-24 hónapos időtartamra lízingeljen járművet. Ön egyszerűen meghatározza a szerződés hosszát, és az ahhoz tartozó futásteljesítményt, mi pedig kiválasztjuk a legmegfelelőbb modellt, és akár már másnap szállítjuk is. Ez a lehetőség átmeneti megoldást nyújt, amíg új járművek szállítására várakozik, vagy segít Önnek megbirkózni a szezonális munkákkal, átmeneti projektekkel, de alkalmas a tengerentúlról érkező látogatók mobilitási igényének kielégítésére is. Ráadásul ez a csomag is tartalmaz minden olyan szolgáltatást, mely hosszú távú bérleti konstrukciónkban elérhető.

 


 

Kiegészítő szolgáltatás - Arval Active Link

Telematikai eszközünk segít optimalizálni a flotta mindennapi használatát, ezáltal minden korábbinál hatékonyabb üzemeltetés is elérhető.

Ügyfeleink számára kiemelten fontos az, hogy valós képet kapjanak a használt gépjármű-flotta teljesítményéről, illetve arról, hogy milyen hatékonysággal működnek a járművek a mindennapok során. Az Arvalnál törekszünk arra, hogy minél szélesebb képest adjunk flották működéséről, ezért egy házon belül megvalósított, teljesen saját fejlesztésű telemaktikai flotta-optimalizáló megoldást hoztunk létre Arval Active Link néven. A járművekbe telepített eszköz segítségével különböző szenzorok segítségével tudhatunk meg többet arról, hogy a flotta milyen útvonalakon közlekedik, s közben mennyi üzemanyagot fogyaszt, de a vezetési stílus, a károsanyag-kibocsájtás és a POI pontok és az üzleti/privát utak aránya is követhető, sok más paraméter mellett. 

 


 

Kiegészítő szolgáltatás - Arval Driving Academy

Minél jobban képzettek a sofőrök, annál biztonságosabb és fenntarthatóbb lesz a flotta működése

Célunk, hogy hasznos megoldást nyújtsunk valóban létező problémákra, ezért az Arval által biztosított számos kimutatás, riport és telematikai statisztika adataira építve ügyfeleink számára konkrét eszközöket is kidolgoztunk az információk hasznosítására. Ilyen szolgáltatás az Arval Driving Academy, ahol szerződött partnereink segítségével szervezünk ügyfeleink számára vezetéstechnikai képzéseket. A flotta használatáról összegyűjtött információk segítségével jól meghatározható járművezetői csoportok alakíthatók, melyek számára egyedi, speciális képzések segítségével lehet még több segítséget nyújtani, hogy a járművezetői képességeiket a megfelelő irányba fejlesszék, ezáltal növelve a flotta biztonságát és hatékonyságát.