Termékeink

Többféle termék, egyedi igényekhez igazítva

Akár középtávon szeretné cége bérelni az autókat, akár hosszútávra, az Arval megoldásai rugalmasságot és megbízhatóságot nyújtanak, és segítenek a költségeit ellenőrzése alatt tartani.

A hosszú távú bérleti megoldások mellett, amelyek szervezete mobilitása és stratégiai céljai elérésére szempontjából különösen kedvezőek, az Arval középtávú, valamint szerződött partnereink részére akár rövidtávú bérleti megoldásokat is kínál.

Függőleges fülek

HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLÉS
Mint a céges járművek finanszírozásának és kezelésének könnyű és költséghatékony módja, a hosszú távú bérlés lehetővé teszi az Ön számára, hogy vadonatúj autókat és teherjárműveket lízingeljen anélkül, hogy tőkét kelljen lekötnie azok megvásárlásához.

Az Arval hosszú távú bérleti szerződései általában 2-5 éves időtartamra szólnak, és keretein belül Ön havi fix összeggel tervezhet költségeivel, egészen a bérleti időszak végéig. Új autókat használhat, előzetes költségek nélkül. Járműmodellek széles választékát ajánljuk, versenyképes áraink pedig jelentős vásárlói erőnknek köszönhetőek. A karbantartás és a gumiabroncs-csere minden aspektusáról gondoskodunk, és szükség esetén cserejárművet bocsátunk az Ön rendelkezésére, tehát levesszük a terhet a válláról mind az autó-, mind a flottakezelés terén.

KÖZÉPTÁVÚ BÉRLÉS
Szüksége lenne a tartós bérlet nyújtotta biztonságra, hosszú távú elköteleződés nélkül? Az Arval középtávú bérleti megoldása egyszerű, rugalmas és teljes körű szolgáltatást nyújt.

A középtávú bérlés lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy 1-24 hónapos időtartamra béreljenek járművet. Ön egyszerűen meghatározza a szerződés hosszát, és az ahhoz tartozó futásteljesítményt, mi pedig kiválasztjuk a legmegfelelőbb modellt, és akár már másnap szállítjuk is. Ez a lehetőség átmeneti megoldást nyújt, amíg az új járművek szállítására várakozik, vagy segít megbirkózni a szezonális munkákkal, átmeneti projektekkel, de alkalmas a tengerentúlról érkező látogatók mobilitási igényének kielégítésére is. Ez a csomag tartalmazza a karbantartást, a biztosítást és az ügyfél-támogatást is.

RÖVIDTÁVÚ BÉRLÉS
A rövidtávú bérlés lehetőségével szerződött partnereinknek élhetnek.

Amire sok szervezetnek szüksége van, az a rövid távú autóbérlés rugalmassága. Az Arval szerződése lehetővé teszi az Ön számára, hogy úgy működtessen autó vagy teherjármű flottát, hogy csak akkor fizet a járművekért, amikor azokra valóban szüksége van, és akkor adja le őket, amikor már nem szükségesek Önnek. Az Arval rövid bérleti szerződései esetén nincs kötbér, nincs hosszú távú elköteleződés, és a minimum bérleti időszak egyetlen nap. Az ár ráadásul minden szerviz és karbantartási költséget tartalmaz. Olyan kényelemben lesz része, amely minden helyzetben megkönnyíti életét.